Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Путінських байкерів знову не впустили до Польщі

«Нічним вовкам» заборонили в’їзд через екстремізм

Російські мотоциклісти клубу «Нічні вовки», не були допущені на територію Польщі за підозрою в причетності до екстремістської організації.



Кордон перетнули 9 мотоциклів, більшість з них - з європейськими номерами: Польщі, Німеччини, Словаччини, один мотоцикл з російським номером.



 Про це повідомив представник «Нічних вовків» Євген Строгов, передає УП з посиланням на ТАСС.


За його словами, «групу російських мотоциклістів за підозрою в причетності до екстремістської організації на кордоні не пропустили на територію Польщі». При цьому, як зазначив Строгов, іншим учасникам мотопробігу, представникам ряду європейських країн, в тому числі Білорусі, дозволили безперешкодно подолати кордон.


Раніше повідомлялося, що група байкерів з мотоклубу «Нічні вовки» потрапила до Польщі через пункт пропуску «Брест».


Лідер клубу Олександр «Хірург» Залдостанов повідомив, що кордон перетнули 9 мотоциклів, більшість з них - з європейськими номерами: Польщі, Німеччини, Словаччини, один мотоцикл з російським номером.


Як відомо, в попередні два роки польські прикордонники не пропускали «Нічних вовків» через кордон з Білоруссю в рамках пробігу, проте окремим групам байкерів вдавалося перетнути кордон в інших пунктах пропуску і в Берлін вони доїжджали.


 

Telegram Channel