Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

СІЛЬСЬКА ГРОМАДА ПОДБАЛА ПРО ДОШКІЛЬНЯТ

Вперше за всю свою історію приміське село Низкиничі Іваничівського району гостинно відкрило двері дитячої дошкільної установи для тридцяти сільських діток...

Вперше за всю свою історію приміське село Низкиничі Іваничівського району гостинно відкрило двері дитячої дошкільної установи для тридцяти сільських діток. Досі мешканці села — а проживає тут понад 800 чоловік — змушені були віддавати дітей в дитсадки Нововолинська.
Понад двадцять тисяч гривень за сприяння сільського голови Миколи Бородчука було віднайдено у сільському бюджеті для облаштування такої потрібної установи. А “прописку” вона знайшла у місцевій неповній середній школі. У цьому просторому новому приміщенні вистачило місця і для школярів, і для дошкільнят. Завідуюча сільським дитсадком Оксана Чап’юк, вихователь Алла Власюк, кухар Галина Павлюк радо зустрічають маленьких мешканців нової оселі. У перший день вони йшли в дитсадок з улюбленими іграшками, які доповнила ціла колекція ще більш різноманітних, які в день новосілля вручив господарям заступник голови Іваничівської райради Тарас Тарасюк.
Алла ЛІСОВА.
Telegram Channel