Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

КОНФЛІКТ ЗАКІНЧИВСЯ ТРАГІЧНО

Ще не розкрите вбивство 29-річного ковельчанина, що було вчинене у місті залізничників на минулому тижні, а в чергову частину обласного управління внутрішніх справ надійшло повідомлення про ще одну трагедію у Ковельському районі...

Ще не розкрите вбивство 29-річного ковельчанина, що було вчинене у місті залізничників на минулому тижні, а в чергову частину обласного управління внутрішніх справ надійшло повідомлення про ще одну трагедію у Ковельському районі. Минулої неділі вночі під час доставлення у лікарню з села Уховецьк помер 40-річний підприємець Володимир Д. Причиною смерті були травми голови.
У ході оперативно-розшукових заходів вдалось встановити, що у згаданому селі між двома групами чоловіків виник конфлікт, який згодом переріс у бійку. Нині з’ясовуються мотиви суперечки, а також найактивніші учасники побоїща. Володимира, за попередніми висновками, побили 28-річний Олександр Р. і на десять років молодший Роман М. За фактом “нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть людини”, порушено кримінальну справу, розслідування якої проводить слідче відділення Ковельського міськрайвідділу внутрішніх справ.
Telegram Channel