Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

ЗА ОДНУ НІЧ ДОВЕЛОСЯ ГАСИТИ ДВІ ПОЖЕЖІ

У минулу суботу вночі на оперативно-координаційний центр управління Міністерства з надзвичайних ситуацій в області надійшло повідомлення про пожежу у новобудові церкви УПЦ Київського патріархату, що знаходиться поруч з Луцькою школою-інтернатом...

У минулу суботу вночі на оперативно-координаційний центр управління Міністерства з надзвичайних ситуацій в області надійшло повідомлення про пожежу у новобудові церкви УПЦ Київського патріархату, що знаходиться поруч з Луцькою школою-інтернатом.
Як повідомив нам вчора інспектор державного пожежного нагляду СДПЧ-1 обласного центру Віктор Веремчук, на місце події відразу виїхали чергові відділення чотирьох підрозділів. На момент прибуття їх на пожежу вогнем була охоплена внутрішня частина дерев’яного храму і покрівля. Вогонь швидко вдалось локалізувати, а згодом і повністю загасити. Збитки, завдані лихом, становлять 3000 гривень. Щодо причини загоряння, то її встановлюють слідчі органи.
— Ще одна пожежа, — розповів Віктор Васильович, — трапилась цієї ж ночі в Луцьку на вулиці Ярощука, де загорілась квартира в одноповерховому будинку. Бійцям двох відділень ДПЧ-3 вдалось винести з помешкання 70-річну господарку-інваліда та її квартиранта, який, за попередніми даними, заснув у ліжку з цигаркою. Після надання першої медичної допомоги потерпілих було відправлено “швидкою” до міської клінічної лікарні.
Telegram Channel