Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

ГАЗ ДО ХАТИ — В СЕЛО СВЯТО

Справжнім святом для мешканців вулиць Незалежності та 8 Березня села Павлівка Іваничівського району стало підведення до 46 осель газу...

Справжнім святом для мешканців вулиць Незалежності та 8 Березня села Павлівка Іваничівського району стало підведення до 46 осель газу. Адже з ним вони одержали побутові зручності. Кошти на ці роботи зібрали самі селяни. Дві тисячі гривень виділила місцева сільрада, тисячу — народний депутат України Сергій Слабенко.
Незабаром буде підведено природний газ до окремих адміністративних та соціальних закладів у селах Самоволя, Жашковичі, Заставне. А в Іваничах цими днями стала до ладу газова котельня допоміжної школи-інтернату. На черзі переведення шкільних котелень на газ у селах Литовеж, Поромів, Мишів, Завидів та Риковичі. Тепер із двадцяти семи загальноосвітніх шкіл мають газове опалення вже дев’ятнадцять.
Скоро в районі буде завершено газифікацію всіх населених пунктів. Протяжність газопроводів високого і низького тиску сягає 370 кілометрів, із них 250 кілометрів прокладено за роки незалежності України.
В’ячеслав СТРИЙ.
Telegram Channel