Курси НБУ $ 42.27 € 43.13
М’ясні ватрушки

Волинь-нова

М’ясні ватрушки

Інгредієнти: 1 кг фаршу, 2–3 цибулини, 1 склянка молока, 250 г білого хліба, 200 г твердого сиру, зелена цибуля, сіль, чорний мелений перець – за смаком


Приготування. До фаршу додати хліб, вимочений у молоці, одну подрібнену цибулину, сіль, перець. Добре вимішати і відбити фарш у мисці. Сформувати кульки і викласти їх на деко, застелене пекарським папером. Чайною ложкою в кожній котлеті зробити заглиблення, заповнити його нарізаною цибулею, що залишилася (за бажанням, можна заздалегідь підсмажити її на олії, а також додати інші інгредієнти, наприклад гриби, капусту тощо). Посипати натертим сиром і випікати в розігрітій духовці протягом 30—40 хвилин. При подаванні посипати посіченою зеленою цибулею.

Telegram Channel