Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

ЦІЛИВСЯ У КАЧКУ, А ВЛУЧИВ У РИБАЛКУ

З приймального відділення Луцької міської клінічної лікарні у Луцький райвідділ внутрішніх справ повідомили, що після опівночі у медичний заклад з вогнепальним пораненням руки звернувся робітник сільськогосподарського виробничого кооперативу “Шепель” Володимир...

З приймального відділення Луцької міської клінічної лікарні у Луцький райвідділ внутрішніх справ повідомили, що після опівночі у медичний заклад з вогнепальним пораненням руки звернувся робітник сільськогосподарського виробничого кооперативу “Шепель” Володимир Т. Уже згодом, у ході перевірки, працівники міліції з’ясували обставини, за яких трапився нещасний випадок.
Під час полювання поблизу села Шепель лучанин Олег К. помітив, що з очерету знялися у повітря качки. Чоловік прицілився — і вистрілив. Невідомо, чи влучив мисливець в дичину, але після того, як пролунав постріл, з очерету почувся крик. За мить з’ясувалось, що дріб попав у рибалку, який у цей час сидів на озері з вудкою. Безпечність мисливця і рибалки могли бути сумнішими.
Telegram Channel