Курси НБУ $ 42.04 € 48.98

НЕДАРЕМНО КОНІ ОВЕС ЛЮБЛЯТЬ

іНаші діди і прадіди широко використовували овес як харчову і лікарську рослину. Суп з вівсяної крупи споживали як дієтичну страву при туберкульозі легенів і давали дітям, хворим на золотуху. Настойку вівсяного зерна вживали як сечогінний засіб при набряках, при сечокам’яній хворобі, гострому запаленні шлунково-кишкового тракту...

іНаші діди і прадіди широко використовували овес як харчову і лікарську рослину. Суп з вівсяної крупи споживали як дієтичну страву при туберкульозі легенів і давали дітям, хворим на золотуху. Настойку вівсяного зерна вживали як сечогінний засіб при набряках, при сечокам’яній хворобі, гострому запаленні шлунково-кишкового тракту. У зерні вівса є крохмаль, білкові речовини, жир, цукор, вітаміни, амінокислоти, мінеральні речовини, органічні кислоти.
Вівсяна мука і крупа — висококалорійні харчі, які легко засвоюються і є хорошим дієтичним продуктом.
Відвар вівса з медом — дуже добрий загальнозміцнюючий засіб, його рекомендують людям, що перенесли важкі хвороби. Вівсяний кисіль вживають для зниження рівня холестерину в крові, а білки вівсяної крупи використовують у лікувальному харчуванні при захворюванні серця і печінки.
Telegram Channel