Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
У клубі перших леді країн-членів НАТО з’явився чоловік з нетрадиційною орієнтацією (фото)

Волинь-нова

У клубі перших леді країн-членів НАТО з’явився чоловік з нетрадиційною орієнтацією (фото)

Він сфотографувався з першою леді Франції Бріжит Макрон, дружиною президента США Дональда Трампа Меланією, кролевою Бельгії Матильдою, дружиною голови НАТО Йєнса Столтенберга Інгрід Шулеруд та іншими першими леді

Чоловік прем'єр-міністра Люксембурга Ксав'є Бетеля Готье Дестне приєднався до дружин та коханих очільників країн членів НАТО під час зустрічі в Брюсселі.



Він приєднався до жінок та провів з ними час, поки лідери держав обговорювали нагальні питання під час саміту.



Він приєднався до жінок та провів з ними час, поки лідери держав обговорювали нагальні питання під час саміту, повідомляє Еспресо з посиланням на The Daily Mail.


Зокрема, він з іншими жінками позував для світлин в Королівському замку у Лаекені в четвер увечері перед вечерею, яку було спеціально організовано для родин.


Він сфотографувався з першою леді Франції Бріжит Макрон, дружиною президента США Дональда Трампа Меланією, кролевою Бельгії Матильдою, дружиною голови НАТО Йєнса Столтенберга Інгрід Шулеруд та іншими першими леді.


На фото можна побачити й дружину-мусульманку президента Туреччини Реджепа Ердогана Еміне, яка виглядає достатньо невдоволеною. 

Telegram Channel