Курси НБУ $ 39.57 € 42.12

РЯТУВАЛИ ЧОЛОВІКА, АЛЕ БЕЗУСПІШНО

У понеділок після першої години ночі в селі Самари, що на Ратнівщині, трапилась дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком...

У понеділок після першої години ночі в селі Самари, що на Ратнівщині, трапилась дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком. Як поінформував слідчий райвідділу внутрішніх справ капітан міліції Віталій Сілік, 24-річний місцевий мешканець Микола Ц., перебуваючи за кермом автомобіля “ВАЗ 2106”, несподівано “таранив” придорожнє дерево. В результаті лобового зіткнення він отримав тяжкі травми.
Удар і дзенькіт скла було чути далеко, тому до місця події позбігалися мешканці найближчих будинків. Попутнім транспортом вони доставили потерпілого в Самарівську дільничну лікарню. Медики намагалися врятувати чоловіка, але безуспішно — через годину він помер.
Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце події, розглядає декілька причин ДТП. Але найімовірнішою вважає ту, що пов’язана з технічним станом легкового автомобіля. Чи це так, засвідчить перевірка та експертиза.
Іван КАПІТУЛА.
Telegram Channel