Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

У КОРТЕЛІСАХ ДО ЗИМИ НЕ ГОТОВІ

Уже випав перший сніг, сповістивши, що зима — на порозі...

Уже випав перший сніг, сповістивши, що зима — на порозі. Зрештою, опалювальний сезон завтра розпочинається. Однак про готовність до цієї відповідальної пори закладів освіти, культури та медицини в селі Кортеліси Ратнівського району говорити, на превеликий жаль, не доводиться. А ситуація тут тривожна. Досить сказати, що котельня, яка має обігрівати загальноосвітню школу, лікарську амбулаторію, Будинок культури та дитячий садок, досі не готова до роботи. Тим часом, на її реконструкцію сільська рада вже використала більше шістдесяти тисяч гривень, але до її завершення ще далеко.
З цього приводу на апаратній нараді райдержадміністрації заслухали звіт сільського голови Василя Жигаревича . Ох і дісталося йому “на горіхи”! Перший заступник голови райдержадміністрації Григорій Горобець, який вів апаратну нараду, такий стан з підготовкою культосвітніх закладів до зими пояснив насамперед безвідповідальністю сільського голови, наголосивши, що за такі кошти у міжгосподарському навчально-виробничому комбінаті побудували котельню та ще й закупили нові котли. Сільський голова пообіцяв, що висновки буде зроблено і котельня, врешті-решт, запрацює.
Було визначено тоді тижневий строк для здачі котельні в експлуатацію. Жигаревича зобов’язали доповісти про виконання доручення на черговій апаратній нараді. Однак керівник територіальної громади на засідання не з’явився. За словами начальника відділу організаційної та кадрової роботи райдержадміністрації Марії Костарєвої, Василь Жигаревич, напевно, не виконав доручення і не мав про що звітувати.
Іван КАПІТУЛА.
Telegram Channel