Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

РЕКОНСТРУКЦІЯ МОСТА ЧЕРЕЗ БУГ

На мосту через річку Західний Буг, що на перетині кордону Волинської і Львівської областей, проводяться ремонтні роботи.

На мосту через річку Західний Буг, що на перетині кордону Волинської і Львівської областей, проводяться ремонтні роботи.
Реконструюють його спеціалісти будівельної організації “Мостозагін-60” з Луцька, які вже встигли завершити спорудження проміжних опор. Коли ж дійшло до будівництва берегових опор, то довелося перекрити з обох сторін дороги і скерувати автомашини з траси Ковель--Жовква об’їзним шляхом через село Павлівку і місто Сокаль. Це, звичайно, спричинило незручність для водіїв, пасажирів та й навіть для пішоходів. Але ж в результаті, як кажуть фахівці, справа виграє.Вахта з п’ятдесяти чоловік — жителів різних областей України — працює у дві зміни. Зібралися професіонали своєї справи, адже робота не з легких, на висоті.— Міст має бути потужніший. При його довжині 120 метрів ширина збільшиться з семи до одинадцяти з половиною метрів, — розповів старший виконроб Василь Пшеничний. — Плануємо завершити ці опори до 26 жовтня.За його словами, завершиться реконструкція навесні наступного року.
Алла ЛІСОВА.
Telegram Channel