Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

ЗАДРІМАВ З ЦИГАРКОЮ У СКИРТІ

Близько 20-ої години заві­дуюча фермою сільгоспкооперативу “Замшанівський” Олена Токарська побачила, що в урочищі Зелінка горить скирта соломи...

Близько 20-ої години заві­дуюча фермою сільгоспкооперативу “Замшанівський” Олена Токарська побачила, що в урочищі Зелінка горить скирта соломи.
Вона відразу ж зателефонувала на диспетчерський пункт СДПЧ-14. Як повідомив її начальник капітан внутрішньої служби Ростислав Демчук, на місце події виїхали пожежні підрозділів Замшан та райцентру. Оскільки вогонь вже так розгулявся, що локалізувати його було неможливо, то 33 тонни соломи пішло, як кажуть, за вітром. Збитки становлять майже дві тисячі гривень.У ході слідчо-розшукових дій було встановлено особу підозрюваного у підпалі скирти. Ним виявився мешканець села Текля Старовижівського району 50-річний Петро. Він розповів про свої походеньки недільного дня, про чаркування то в одному місці, то в другому. А в скирті вирішив перепочити, коли добирався додому навпрошки городами, полями. Ще й тут добавив спиртного, скрутив самокрутку й закурив. А потім раптово заснув. Прокинувся від того, що “дуже вже запекло в голову”. Очунявши, побачив, що горить скирта. З переляку дав драла...Керівництво СВК “Зам­ша­нів­ський” має намір звернутись у суд з позовом про відшкодування збитків.
Іван КАПІТУЛА.
Telegram Channel