Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

ПЕРЕСПАЛА З 300 ПОЖЕЖНИКАМИ

Недавно в Нью-Йорку відбувся суд, який розлучив подружжя Свентонів й зацікавив всю західну пресу...

Недавно в Нью-Йорку відбувся суд, який розлучив подружжя Свентонів й зацікавив всю західну пресу. Містер Свентон довідався, що його дружина Дженніфер протягом трьох років постійно йому зраджувала й переспала з 300 нью-йоркськими пожежними.
Почалося все після трагічних подій 11 вересня 2001 року. Одного дня Дженніфер повідомила чоловіку, що записалась в ряди добровільних помічниць. Вона щодня приносила в казарму для пожежних, котрі рятували жертви теракту, гарячу їжу. Свентон всім розповідав про високу громадянську свідомість дружини.
Насправді ж виявилось, що дружина чотири рази на тиждень їздила власною автомашиною й забезпечувала пожежних не гарячою їжею, а гарячим сексом просто в машині. Грошей з них не брала.
Нині Дженніфер доводить, що так діяла виключно з почуття патріотизму.

ДОВЖИНА НІГ І ХВОРОБА СЕРЦЯ
Британські вчені довели, що довгоногі жінки живуть довше, ніж коротконогі. Вони обслідували понад 4000 представниць слабкої статі й прийшли саме до такого висновку. Високі жінки значно менше страждають серцевими хворобами. А зріст, на їх думку, в значній мірі залежить від того, чи матері годували своїх дітей материнським молоком, чи палили батьки цигарки, якою була дієта малюків.
За даними вчених Бристольського університету, із збільшенням довжини ноги на 4 сантиметри ризик серцевого нападу зменшується на 16 відсотків.
Найдовші ноги мала жінка — модель Андріана Скленарикова, зареєстрована в Книзі рекордів Гіннесса. Довжина її ніг сягала 124 сантиметри.

ЧОМУ ПОМИЛЯЮТЬСЯ ДЕЯКІ БДЖОЛИ?
Не лише серед людей бувають “лівші”. У бджіл спостерігається подібне також. Вчені Руського університету, що в Німеччині, виявили бджіл, які мають шість лап — і всі ліві.
Справа в тому, що коли бджола-медонос, знайшовши багате джерело пилка, повертається з “їжею”, вона виконує своєрідний танок, повідомляючи іншим бджолам, куди вони повинні летіти.
Досліди показали: деякі бджоли настільки невправні “танцюристи”, що скеровують рій зовсім у протилежний бік.

ДВОГОЛОВИЙ НЕ ЗМІЙ, А БИЧОК
Двоголовий бичок народився в селищі Володарське Донецької області. Правда, прожив він лише кілька днів. Його розтин показав, що інших аномалій, крім двох голів, у тварини не було.
Тепер забальзамоване тіло двоголового чуда-юда та його внутрішні органи служитимуть навчальним матеріалом ветеринарного інституту.
Telegram Channel