Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

ХТО ПІДНЯВ РУКУ НА ІНВАЛІДІВ?

Минулої неділі в післяобідню пору в чергову частину Ратнівського райвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення про те, що в райцентрі на вулиці Газіна у власному будинку виявлено труп господаря — 57-річного мешканця селища, інваліда дитинства Миколи Б. ...

Минулої неділі в післяобідню пору в чергову частину Ратнівського райвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення про те, що в райцентрі на вулиці Газіна у власному будинку виявлено труп господаря — 57-річного мешканця селища, інваліда дитинства Миколи Б., а в літній кухні, що знаходиться поряд з будинком, — труп його дружини, інваліда другої групи, 56-річної Галини Б.
Як поінформував заступник прокурора області Віталій Ясельський, на місце події відразу ж виїхали працівники УМВС України і обласної прокуратури, судмедексперти, а також слідчо-оперативна група прокуратури району та райвідділу внутрішніх справ. Під час огляду тіл покійних на головах обох було виявлено вогнепальні поранення. На місці події знайдено також гільзи і кулі. Це свідчить про те, що обидва вбивства скоєно із застосуванням вогнепальної зброї. Якої саме — мають встановити судмедексперти. А по безладу в оселі, по відчинених шафах можна попередньо говорити про мотиви злочину — убивця, очевидно, шукав цінні речі або гроші.
Наразі прокуратура області порушила кримінальну справу за статтею 115, частиною другою Кримінального кодексу України — “навмисне вбивство двох або більше осіб”. Проводяться оперативно-розшукові заходи по встановленню особи вбивці і мотивів його жахливих злочинних дій.
Іван КАПІТУЛА.
Telegram Channel