Курси НБУ $ 39.00 € 42.16

У ВБИВСТВІ ПІДОЗРЮЄТЬСЯ... БИК

Працівники фермерського господарства, що в селі Лучиці Луцького району, які рано-вранці прийшли на роботу, виявили мертвим 59-річного сторожа...

Працівники фермерського господарства, що в селі Лучиці Луцького району, які рано-вранці прийшли на роботу, виявили мертвим 59-річного сторожа. Тілесні ушкодження на тілі покійного свідчили, що чоловік помер, як кажуть, не своєю смертю.
Як нам повідомили у центрі громадських зв’язків УМВС України в області, слідчо-оперативна група райвідділу міліції і співробітники прокуратури Луцького району насамперед розглядали версію вбивства. Однак згодом у ході ретельної перевірки, вивчення ситуації і відтворення можливих подій, з’ясувалось, що причиною смерті чоловіка міг стати... бик. Тварина, очевидно, якимось чином вночі відв’язалась і блукала по території господарства. Коли ж побачила сторожа, то цілком можливо, накинулась на нього. Не виключено, що чоловік намагався загнати бика у приміщення, прив’язати його. Судово-медична експертиза встановила, що смерть потерпілого настала внаслідок травматичного шоку. Остаточні висновки будуть зроблені після завершення перевірки, яку проводять правоохоронні органи.
Telegram Channel