Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

НАВІЩО ЧОЛОВІКОВІ БОЙОВІ ПАТРОНИ?

Працівники Ратнівського райвідділу внутрішніх справ і прокуратури району провели санкціонований обшук у будинку мешканця села Здомишель 36-річного Сергія М. ...

Працівники Ратнівського райвідділу внутрішніх справ і прокуратури району провели санкціонований обшук у будинку мешканця села Здомишель 36-річного Сергія М. Як повідомив заступник начальника райвідділу майор міліції Микола Марчук, було виявлено і вилучено тридцять бойових патронів. Є серед них кулеметні, автоматні і до пістолета ТТ, а також вісім патронів до пістолета невстановленого зразка.
А працював Сергій М. охоронцем в одному з банків райцентру від Ковельського міжрайонного відділення служби державної охорони. Як вдалось з’ясувати, його з роботи звільнено. А ось яким числом — в державній службі охорони сказати відмовились. Зазначимо також, що Сергій М. — син застреленої в Ратному пенсіонерки, інваліда другої групи 56-річної Галини Б. І саме він в неділю, 17 жовтня, виявив її труп та труп її чоловіка, інваліда дитинства 57-річного Миколи Б. Звідки в нього взялося стільки бойових патронів і з якою метою він їх зберігав, має з’ясувати слідство.
Наразі, як повідомив майор Микола Марчук, матеріали за даним фактом передані в обласну прокуратуру. За результатами перевірки буде прийняте рішення щодо доцільності порушення кримінальної справи.
Іван КАПІТУЛА.
Telegram Channel