Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

ОТАКИЙ У НЬОГО РОТ

303 коктейльні соломинки запхав собі в рот 27-річний житель Iндії на ім’я Трімурті, обігнавши швейцарця Марка Хорте, в роті якого вмістилося на 93 соломинки менше.

303 коктейльні соломинки запхав собі в рот 27-річний житель Iндії на ім’я Трімурті, обігнавши швейцарця Марка Хорте, в роті якого вмістилося на 93 соломинки менше.
Трімурті робив це не заради рекорду, а таким чином заробляв собі гроші на прожиття. Трімурті не лише запхав собі в рот велику кількість коктейльних соломинок, але й встановив ще один рекорд — на стандартній поштовій карточці він вмістив повідомлення із 44 тисяч літер.

ЖІНКИ ЗАВЖДИ ОБМАНЮВАЛИ ЧОЛОВІКІВ?
Виявляється, що вже в стародавньому Китаї жінки обманювали чоловіків несправжньою величиною своїх грудей.
Археологи знайшли ліфчик з об’ємними вставками, які робили груди більшими. Цьому ліфчику уже 1000 років. Бюстгальтер кольору золота був знайдений у старовинній могилі. Він належав багатій жінці.

ШТРАФ ЗА ДРУГУ ДИТИНУ
В Китаї суд оштрафував подружжя на 94 тисячі доларів за те, що завели другу дитину.
Крім того, за рішенням суду будинок, в якому проживала вся сім’я, опечатаний.
Ця пара не єдина. Ще дев’ять сімей оштрафовані за те, що зважилися мати другу дитину. Перша дитина у них з’явилася ще в 1997 році.
Ось таким є один з методів боротьби за скорочення населення в Китаї.

І СКОРПІОНИ ЇЙ НЕ СТРАШНІ
Жителька Малайзії Нурмалена Хасан відсвяткувала свій день народження в компанії 6 тисяч скорпіонів.
“Королева скорпіонів” вирішила побити свій попередній рекорд. У 2001 році вона просиділа у скляній клітці з 2700 скорпіонами 30 днів.
Цього разу 27-річну Хасан закрили у скляну клітку в центрі міста Куантан з 6069 скорпіонами. Вона повинна просидіти 36 діб. У день народження до клітки прийшло її привітати й підтримати 2 тисячі чоловік.
Жінка стверджує, що вона може витримати три укуси скорпіона в день.

НАЙРОЗУМНІШІ ПАПУГИ
Найрозумніший папуга в світі на ім’я Алекс проживає у США. Він знає назви понад 335 предметів і 7 квітів. Цілком доречно ними користується. Крім того, розрізняє три-, чотири- п’яти- і шестигранні фігури.
Iншим претендентом на звання найрозумнішого є папуга на ім’я Смадж, що належить швейцарцю Марку Стейлджеру.
Але найбільший словниковий запас мав папуга на ім’я Пак. Належав він американці Каміллі Джордан. Пак знав 1728 слів і вмів ними користуватися.
Telegram Channel