Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

КОМУ ЗАВАЖАЮТЬ ГРОМАДСЬКІ МОЛОДІЖНІ ОРГАНІЗАЦІЇ?

Близько опівночі з вівторка на середу до приміщень Центру громадських молодіжних організацій “Наша справа” і Молодіжної ради Луцька на проспекті Молоді, 13-б під’їхав легковик, з якого вибіг невідомий і кинув у вікна цих офісів важкі предмети...

Близько опівночі з вівторка на середу до приміщень Центру громадських молодіжних організацій “Наша справа” і Молодіжної ради Луцька на проспекті Молоді, 13-б під’їхав легковик, з якого вибіг невідомий і кинув у вікна цих офісів важкі предмети. Молодий волонтер “Нашої справи” Дмитро, який залишався тут на ніч для охорони оргтехніки і майна, не встиг навіть зателефонувати в міліцію, як за зловмисниками вже слід прохолов. У вікно Молодіжної ради Луцька полетіла цеглина, а дві шиби “Нашої справи” було вибито шматками асфальту.
Як зазначив голова Молодіжної ради Луцька, депутат міськради Антон Сосновський, ні очолювана ним організація, ні “Наша справа” за весь час передвиборної кампанії жодного разу не заявляли про підтримку когось із кандидатів на пост Президента України. “Інша справа, що я, крім того, що є членом фракції “Наша Україна” у міській раді, зареєстрований офіційним спостерігачем на виборах від кандидата Віктора Ющенка”, — додав молодіжний лідер. Хуліганські наміри він виключає. Тому збирається звернутися з листом на ім’я начальника міського відділу міліції, щоб цей інцидент був належним чином розслідуваний.
Святослав ЛЕСЮК.
Telegram Channel