Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

ЗБРОЯ, ЯКА КРИЧИТЬ

Спецслужби Ізраїлю розробили новий дійовий засіб боротьби з так званими палестинськими шпурляльниками каменів і організаторами масових походів, які переходять у напади на ізраїльських солдат.

Спецслужби Ізраїлю розробили новий дійовий засіб боротьби з так званими палестинськими шпурляльниками каменів і організаторами масових походів, які переходять у напади на ізраїльських солдат.
Цю новинку назвали “Крик”. Вона й справді кричить. Нове пристосування випромінює спрямовані звукові хвилі такої частоти, яку не можуть переносити більшість людей. При цьому можна регулювати і сектор охоплення цими звуковими хвилями.

СКОРО ЄВРОПА БУДЕ НЕКУРЯЩОЮ?
Новий глава комісії з охорони здоров’я Європейського Союзу Маркос Кіпріану заявив про намір добитися заборони куріння в громадських місцях у всіх країнах ЄС.
Кіпріану схвалив кроки Ірландії по забороні куріння в громадських місцях і висловив надію, що протягом п’яти років цю заборону буде введено в інших країнах Євросоюзу. Із проведеного недавно дослідження стало відомо, що таку програму підтримують 82 відсотки опитаних, а 90 відсотків вважає, що це піде на користь і самим курцям. “Громадяни Європи заслуговують на повний захист від куріння”, — підкреслив Кіпріану.

МОРОЗИВО, ЩО НЕ РОЗТАЄ
Інформація про таку новинку надійшла із Чилі. Тамтешня компанія по виробництву морозива Duas Rodas повідомила, що створене нею ескімо можна тримати без морозильника сорок хвилин і воно не потече.
“Наше нове морозиво набуває консистенції желе і стає прозорим, не втрачаючи смакових якостей”, — кажуть розробники.
Для створення нової оригінальної форми продукту компанії потрібно було всього рік. Нове ескімо незабаром з’явиться у продажу в Латинській Америці.

ГОЛИЙ БУШ У МУЗЕЇ
Незвичайний експонат — картина, на якій зображено голого президента США Джорджа Буша, був представлений у Вашингтонському музеї. Господар Білого дому зображений відпочиваючим на ліжку в чому мати народила.
А поруч у костюмі при краватці віце-президент США Дік Чейні, який йому прислуговує. Картина американської художниці Кеті Дідріксен є пародією на знамените полотно Едуарда Мане “Олімпія”. Свій шедевр художниця назвала “Людина дозвілля, король Джордж”. Недавно цю картину зняли з експозиції музею. Адміністрація так пояснила своє рішення: це зроблено через те, що виставку відвідують діти, а таке зображення на них впливає негативно.
Telegram Channel