Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

НЕЛЮДИ ПІД ВАРТОЮ

Буквально декілька годин знадобилось співробітникам Старовижівського райвідділу внутрішніх справ, щоб розкрити тяжкий злочин — розбійний напад на 82-річну жительку села Синове Антоніну В. ...

Буквально декілька годин знадобилось співробітникам Старовижівського райвідділу внутрішніх справ, щоб розкрити тяжкий злочин — розбійний напад на 82-річну жительку села Синове Антоніну В.
Як з’ясувалось у ході розслідування, того вечора односельчани потерпілої — 16-річний Дмитро А. і на рік старший Роман Л.— добряче причастились спиртним і їх потягло на “подвиги”. Один з хлопців запропонував пограбувати сусідку, оскільки знав, що вона, як остарбайтер, може мати якісь заощадження.
О другій годині ночі юні пияки почали гримати у двері старенької. А коли згадали, що господарка з літами повністю втратила слух, то самі вдерлись в оселю. Обшук помешкання нічого не дав, і тоді нелюди почали мордувати бабусю. Тортури і глум, влаштовані ними, важко описати. Не “вибивши” ні копійки, бандити залишили стареньку напризволяще. Вона ледве дісталась до сусідів... У лікарні, куди доставили потерпілу, в неї виявили переломи ребер, забій грудей, інші травми.
Проти злочинців правоохоронці порушили кримінальну справу.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel