Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Піше паломництво з Луцька до Почаєва триватимае 5 днів

Волинська єпархія УПЦ запрошує бажаючих взяти участь у пішому паломництві, приуроченому до свята Почаївської ікони Божої Матері

З благословення керуючого Волинською єпархією Преосвященнішого Нафанаїла, віряни та духовенство вирушать у дорогу 31 липня, загальний маршрут охопить понад сто кілометрів шляху, який завершиться 4-5 серпня у Свято-Успенській Почаївській лаврі.



 Загальний маршрут охопить понад сто кілометрів шляху



Паломництво розпочнеться зі Свято-Покровського кафедрального храму міста Луцька, з 11 години ранку. У перший день планується подолати двадцять один кілометр шляху, через села Боратин, Новостав, Топілля (Рівненська область), з ночівлею у селі Підлозці.
На другий день 22-кілометрова путь паломників пройде через Торговицю, Вишневе, з зупинкою на ніч у Демидівці. Маршрут третього дня буде довшим на 2 кілометри, він пройде через Рогізне, Козин, з зупинкою в Іващуках.
Четвертий день паломництва буде найскладнішим, учасники пройдуть 27-кілометровий шлях через Ситно, Крижі, з ночівлею у селі Комарівка (Тернопільська область). На п’ятий день, 4 серпня, залишаться останні 11 кілометрів шляху до Почаєва, через Будки та Старий Почаїв.
Наступного дня паломники молитимуться разом з рештою вірян на свято Почаївської ікони Божої Матері та повернуться додому.

Telegram Channel