Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

У ПЕРЕДВИБОРЧУ АГІТАЦІЮ ВКЛЮЧИЛАСЬ НАВІТЬ ЦЕРКВА

Вінницький обласний штаб кандидата на пост Президента України Віктора Ющенка заявляє про появу в області у православних церквах Московського патріархату агітаційних листівок антиющенківської спрямованості (за повідомленнями наших читачів, подібні листівки розповсюджуються і по деяких церквах Волині)...

Вінницький обласний штаб кандидата на пост Президента України Віктора Ющенка заявляє про появу в області у православних церквах Московського патріархату агітаційних листівок антиющенківської спрямованості (за повідомленнями наших читачів, подібні листівки розповсюджуються і по деяких церквах Волині).
Про це заявив керівник Вінницького обласного штабу "Нашої України", народний депутат Володимир Скомарівський. "Листівки мають відверто агресивний характер і вміщують злобно неправдиві факти про Ющенка", - сказав він. Нардеп повідомив, що, за словами віруючих, ці листівки роздають у храмах. Такий факт викликає біль і розчарування у віруючих, які обурені фактами використання їхньої віри у політичних цілях. Факти свідчать, що православна церква активно включилась в передвиборчу агітацію на боці Януковича по всій Україні.
Тим часом представники Православної церкви Київського патріархату, греко-католики, римо-католики та євангелісти підписали звернення, у якому закликають не фальсифікувати вибори Президента. Як зазначають керівники церков, це "є гріхом перед Богом".
Telegram Channel