Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Як повернутись з відпустки без зайвих сантиметрів (відео)

Волинь-нова

Як повернутись з відпустки без зайвих сантиметрів (відео)

Фітнес-тренер «Волині-нової» Ольга Філюк презентувала комплекс вправ, що допоможуть здивувати ваших колег хорошою фізичною формою після літнього відпочинку.

Надмірна вага , це, на жаль , не тільки естетична проблема , яка може серйозно отруїти життя людині. Зайві кілограми дуже часто відбиваються на загальному здоров’я людини і можуть не тільки викликати для життя серйозні захворювання , але навіть призвести до смерті.



Виконання простих вправ допоможе підтягнути м'язи та покращити стан шкіри.


 



 Для безлічі людей проблема надмірної ваги є дуже актуальною - хтось страждає від власної зовнішності, яка далека від ідеалу, у когось зайва вага викликає погіршення здоров'я і загального самопочуття. Якщо ви мрієте скинути зайві кілограми, але з якихось причин не можете скористатися спеціальними дієтами для схуднення - не турбуйтеся, адже існує багато способів з розряду: як схуднути в домашніх умовах без виснажливих і не завжди корисних дієт.



Виконання простих вправ на воді допоможе підтягнути м'язи та покращити стан шкіри та дозволити повернутися з відпустки без зайвих сантиметрів. Працюйте з нами щодня 10-15 хвилин і результат не змусить Вас чекати!

Telegram Channel