Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

ГРАБІЖНИК ПОРАНИВ МІЛІЦІОНЕРА

Після опівночі у Луцьку на вулиці Гулака-Артемовського троє молодиків напали на місцевого жителя Романа П. і намагались пограбувати його...

Після опівночі у Луцьку на вулиці Гулака-Артемовського троє молодиків напали на місцевого жителя Романа П. і намагались пограбувати його.
Хтось з людей, почувши під вікнами будинків крик, повідомив про це у міліцію. За лічені хвилини на місце події прибули оперативники міськвідділу внутрішніх справ. Злочинців зненацька застали, як кажуть, на гарячому. Один з них відразу кинувся втікати, а двоє інших, очевидно, вирішили, що впораються з міліціонерами. Тим більше, що мали при собі холодну зброю.
Під час затримання одному з грабіжників вдалось скористатись ножем і поранити помічника оперуповноваженого відділу карного розшуку в ногу. Але ще за мить обидва злочинці були у наручниках. Їх доставили в ізолятор тимчасового тримання Луцького міськвідділу міліції. Тут і були встановлені особи грабіжників.
Один з них — 24-річний житель Ківерців Роман Р. — нещодавно переїхав до Луцька, влаштувався на роботу. Другий — на рік молодший від нього мешканець Млинівського району Рівненської області Юрій Ш.— теж начебто мав намір працевлаштуватись у Луцьку. Але для початку, очевидно, обидва вирішили “заробляти” бандитським шляхом...
За сміливість і мужність при затриманні злочинців Олександру Суровцеву вручено “Відзнаку у службі ІІ ступеня” і після одужання запропоновано посаду оперуповноваженого відділу карного розшуку Луцького МВВС. Ще чотирьох правоохоронців, які брали участь у затриманні, керівництво Волинської міліції заохотило грошовими преміями.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel