Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ПОЛЬСЬКИЙ ВОДІЙ ПОТРАПИВ ПІД КРИМІНАЛ

Незвичайна автопригода сталася минулої п’ятниці неподалік державного кордону поблизу села Коцюри Любомльського району...

Незвичайна автопригода сталася минулої п’ятниці неподалік державного кордону поблизу села Коцюри Любомльського району.
Автомашиною “Форд” додому поспішав тридцятирічний громадянин сусідньої держави Ярослав Р. Проігнорувавши дорожній знак, який обмежує швидкість на цій ділянці до 30 кілометрів у зв’язку з ремонтними роботами, він порушив дистанцію й на великій швидкості вдарився передком в автомашину “Пежо”, яка рухалася у тому ж напрямку. Керував нею житель селища Головне Ернесто С. Після потужного удару “Пежо” злетіло з полотна автотраси і впало... на робітника шляхової організації Олександра Х. (шляховики розширюють автотрасу Ягодин—Ковель). З тяжкими травмами чоловіка було відправлено до райлікарні, де він невдовзі помер. Мав Олександр 45 років.
На лікарняне ліжко потрапили й водій “Пежо” і його пасажирка. Незначну травму голови отримав і пасажир “Форда”, який вдарився у вітрове скло.
Як повідомив начальник слідчого відділення РВ УМВС Олександр Басалик, експертиза встановила, що поляк перебував за кермом у нетверезому стані. Проти нього порушено кримінальну справу. Винному “світить” позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.
Олександр ХОМЕНЧУК.
Telegram Channel