Курси НБУ $ 41.45 € 46.11

СПАЛАХНУВ ФАКЕЛ У МИХАЙЛІВЦІ

Минулої п’ятниці традиційний у таких випадках газовий факел, що спалахнув у Михайлівці Локачинського району, сповістив про введення в експлуатацію гілки підвідного газопроводу, що проліг до цього села від газифікованих дещо раніше Крухинич...

Минулої п’ятниці традиційний у таких випадках газовий факел, що спалахнув у Михайлівці Локачинського району, сповістив про введення в експлуатацію гілки підвідного газопроводу, що проліг до цього села від газифікованих дещо раніше Крухинич. Відтак із введенням газопроводу в дію відкрилась можливість для газифікації групи сіл, до якої входять, зокрема, Війниця, Павловичі, Тумин і Губин. Для Локачинського району, який за рівнем газифікації значно відстає від інших районів області, подача у ці села природного газу буде справжнім проривом.
Профінансував же будівництво газопроводу від Крухинич до Михайлівки, уклавши в нього загалом 26 тисяч гривень, Губинський птахокомплекс, а спорудило газопровід луцьке підприємство “Індустрія”.
З нагоди введення газопроводу в експлуатацію у Михайлівці відбувся мітинг, на якому виступили, зокрема, голова держадміністрації Локачинського району Володимир Мазурок, керівник згаданої вище “Індустрії” Олексій Шатерников та інші.
Петро БОЯРЧУК.
Telegram Channel