Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ДВА ТРУПИ НА БЕРЕЗІ ЛУГИ

Зранку, коли тільки-но розвиднялося, жителька села Заріччя Володимир-Волинського району виганяла гусей на вигін до води і натрапила на двох напівроздягнених чоловіків без ознак життя...

Зранку, коли тільки-но розвиднялося, жителька села Заріччя Володимир-Волинського району виганяла гусей на вигін до води і натрапила на двох напівроздягнених чоловіків без ознак життя.
Слідчо-оперативна група у складі працівників міліції та прокуратури, яка виїхала за тривожним повідомленням на місце події, встановила, що це сорокадворічний Сергій К. та на чотири роки молодший Федір С. з Володимира-Волинського. За попередніми даними, причина смерті — тілесні ушкодження, зокрема, у Сергія К. була черепно-мозкова травма. Як сказав володимир-волинський міжрайонний прокурор Олексій Решетник, вдалось встановити причетних до загибелі чоловіків. З’ясувалося, що вночі “розборками” займалися два жителі села Заріччя — двадцятирічний Михайло П. та на рік старший Сергій К. До речі, вони обидва раніше судимі.
Порушена кримінальна справа. Злочинцям доведеться відповідати за статтею 121, ч. 2. КК України (нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті).
Алла ЛІСОВА.
Telegram Channel