Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

СВЯТО ДЛЯ ‘ЗАПРОШЕНИХ’

Урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства відбулися в обласному музично-драматичному театрі минулої п’ятниці...

Урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства відбулися в обласному музично-драматичному театрі минулої п’ятниці.
Щоправда, потрапити на свято змогли виключно ті, хто отримав запрошення від організаторів цього дійства. Центральний вхід до драмтеатру був замкнутий. Двері службового входу для “обраних” відчиняли люди, які начебто представляли охорону. “Волинь” теж опинилася в числі тих, кого бачити на урочистих зборах не хотіли. Прийти до драмтеатру кореспондента змусив дзвінок у редакцію Ігоря Гузя — депутата Луцької міськради, голови відділення Коаліції молоді “Наша Україна”, який повідомив, що начальник волинської міліції Олександр Кміта та начальник відділу охорони громадського порядку УМВС Антон Цісарук безпідставно силою змусили його залишити приміщення театру.
Як виявилось, на святкуванні не хотіли бачити і Андрія Турака — депутата обласної ради, відомого на Волині керівника передового сільгосппідприємства. Як сказав Андрій Антонович, перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Панчишин повідомив його, що для нього запрошення немає. Тільки завдяки голові обласної ради Василю Дмитруку Андрій Турак потрапив на урочистість.
Дивно, соромно і гірко, що такі непристойні ситуації виникають перед другим туром виборів на святі представників найблагороднішої і найгуманнішої професії — хліборобів.
Олена ДУДКЕВИЧ.
Telegram Channel