Курси НБУ $ 39.78 € 42.31

ВИНИЩУВАЧ ГРІЛОК

32-річний Степан Тунь із села Жадове Чернівецької області відзначився знищенням гумових грілок — розвиває їх, надуваючи...

Книга рекордів Гіннесса поповнилася ще одним досягненням. Крім того, надзвичайно дивним. 32-річний Степан Тунь із села Жадове Чернівецької області відзначився знищенням гумових грілок.
Все почалося з того, що Степан побачив, як чоловік надував грілки, розриваючи їх. Спробував і собі. Знайшов вдома стару грілку, почав надувати, й вона луснула. Після цього буковинець тренувався три місяці, розірвав 10 грілок.
Степан встановив світовий рекорд: за 5 хвилин 23 секунди від надування розірвалося шість дволітрових грілок. Досягнення Степана офіційно зафіксоване.

ДВІ ВИСОТИ ПІЛОТІВ
9 квітня 1958 року офіцери британських військово-повітряних сил Саліс і Лоув стрибнули з літака із парашутом з висоти 17100 метрів у небі над англійським містом Моніашем.
А під час Другої світової війни над німецькою затокою Вісмар англійський пілот Теренс Спенсер атакував ворожі літаки і був викинутий вибуховою хвилею зі своєї машини на висоті лише 9—12 метрів. Він упав у воду й зумів допливти до берега. Обидва рекорди занесені до Книги рекордів Гіннесса.

ЧОЛОВІКИ, ЩО ПРАГНУЛИ СТАТИ ЖІНКАМИ
У Таїланді відбувся перший в історії міжнародний конкурс краси, в якому взяли участь чоловіки, яким була зроблена операція... зі зміни статі, або ті, хто любить перевдягатися у жіночий одяг.
Конкурс мав назву “Міжнародна королева”. Брильянтову корону і приз у сім тисяч доларів отримав 19-річний тайський студент Сакнарін Малайапорн. Він випередив 23 своїх конкурентів із країн Азії та Європи. Особливо незадоволені були ті чоловіки, котрі перевдягалися у жіночий одяг. Аби добре виглядати, їм доводилося коректувати свої фігури з допомогою бинтів й підкладати силіконові вставки у бюстгальтери.

КУРЯТИНА Й ДЛЯ ТИГРІВ НЕБЕЗПЕЧНА
Епідемія “пташиного грипу”, від якого в цьому році вже померла тридцять одна людина у Південно-Східній Азії, вбив й двадцять три тигри у зоопарку Таїланду. Обстеження мертвих тварин показало, що вони були заражені вірусом “пташиного грипу”.
Ще майже тридцять смугастих “котиків” хворі. Всі тигри, що загинули, були молоді — від восьми місяців до двох років.
А дещо раніше від цієї ж хвороби у Таїланді помер плямистий леопард.
Telegram Channel