Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

У Нововолинську п’яний автомобіліст виїхав на зустрічну смугу і протаранив мотоцикліста…

За принципової позиції прокурорів призвідник смертельної ДТП залишився під вартою

Наталія МУРАХЕВИЧ, прес-секретар прокурора Волині


За принципової позиції прокуратури Волині апеляційний суд області відмовив у задоволенні апеляційної скарги 30-річного мешканця Нововолинська, який вчинив смертельну ДТП, та залишив його під вартою.



Не погодившись із таким рішенням суду, підозрюваний оскаржив його в апеляційному порядку.



 Як уже повідомлялося, удень 3 серпня 2017 року чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля марки «PEUGEOT BOXER», рухався вулицею Автобусною у шахтарському місті й, обганяючи попутні транспортні засоби, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із зустрічним мотоциклом марки «HONDA». Водій мотоцикла помер на місці події, а призвідник ДТП з місця пригоди зник.
Водію, який уже був раніше судимий, було оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) та обрано йому запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 діб.
Не погодившись із таким рішенням суду, підозрюваний оскаржив його в апеляційному порядку, проте суд апеляційної інстанції, дослухавшись до доводів прокурорів, залишив рішення Луцького міськрайонного суду про обрання йому міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою без змін.

Telegram Channel