Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Тернистий шлях волинянки від ресторанної співачки до відомої артистки

Волинь-нова

Тернистий шлях волинянки від ресторанної співачки до відомої артистки

Оксана Козунь із села Бегета Володимир-Волинського району спочатку працювала звичайною шкільною вчителькою музики, пізніше ресторанною співачкою, згодом солісткою Ансамблю пісні і танцю Збройних сил України. Вона об’їздила із концертами майже всю Європу, випустила альбом і кілька років тому приїхала на Волинь із першим сольним концертом. А нещодавно землячка потішила прихильників ще й новими відеокліпами

Про це йдеться на сайті «Район.Володимир-Волинський». Наполегливості й цілеспрямованості Оксани можна позаздрити, адже вона здобула чимало перемог на різноманітних обласних та всеукраїнських конкурсах.



Із досягнень співачки - «Нова хвиля-2007», вдалий виступ на відбірковому турі «Євробачення-2009», написала чималу кількість пісень та музичних композицій, зокрема оригінальну музику до проекту на телеканалі 1+1 «І прийде кохання».



А все почалося в невеликому селі Бегета, де дівчинка вперше вийшла на сцену як сольна виконавиця. Згодом Оксана переїхала до Луцька навчатися у педагогічному училищі на музично-педагогічному відділі. У 16 років написала першу пісню, з якою перемогла на конкурсі авторської пісні «Буковинський жайворонок» у Чернівцях. Після закінчення училища у 2002 році Оксана продовжила навчання у Дрогобицькому педагогічному університеті на музично-педагогічному факультеті. Паралельно влаштувалася працювати вчителем музики в луцькій гімназії № 4, почала сольно виступати на різних концертах міста та області.У 2008 році співачка переїхала до Києва, де до 2012-го була солісткою Ансамблю пісні і танцю Збройних сил України. З 1998 до 2010 року Оксана брала участь у різних пісенних конкурсах, ставала фіналісткою і лауреаткою національних і міжнародних фестивалів. Навіть нагороджена медаллю за сприяння Збройним силам України за наказом Міністра оборони України. Кілька років тому Оксана прийняла рішення свій співочий талант присвятити служінню Богу. Нині її голос прикрашає різноманітні заходи, що проводять у церкві, громадські євангельські кампанії. Нещодавно Оксана Козунь презентувала новий альбом «Я хочу під Твої крила». Також прихильники творчості співачки мали нагоду переглянути кілька нових відео робіт за її участю.

Telegram Channel