Курси НБУ $ 39.78 € 42.31

Знову Юля: «Катастрофа» – «Це не ми» і «Всьо прапало»

Користувачі соцмереж висміяли спробу партії «Батьківщина» відхреститися від своїх заяв з приводу публікації в газеті «Нью-Йорк Таймс» щодо постачання ракетних двигунів до Північної Кореї з України

У понеділок на сторінці Юлії Тимошенко у Facebook з’явилась заява щодо цього міжнародного скандалу.



«Facebook-сторінка нашої політичної сили була використана для провокації проти нашої команди».



«Сьогодні впливове американське видання New York Times оприлюднило інформацію про те, що експерти із США звинуватили Україну в постачанні двигунів для балістичних ракет у Північну Корею. Як відомо, санкції ООН забороняють надання будь-якої зброї цій країні. Якщо ця інформація підтвердиться, то Україна може потрапити під санкції, а значить – лишитися без будь-якої допомоги з боку цивілізованого світу. Це – катастрофа для нашої країни», – написано на сторінці Тимошенко.


Лідерка БЮТ не змогла собі відмовити у задоволенні, щоб при нагоді в усьому звинуватити чинну владу: «Така ситуація є прямим наслідком непрофесійності та злочинності президента Петра Порошенко та прем’єр-міністра Volodymyr Groysman. Ця влада нищить Україну!»


Цю заяву підхопили усі найвідоміші російські медіа-ресурси, зате в Україні викликали шквал критики на адресу політсили та її очільниці.


Проте вже у вівторок на сторінках партії у соцмережах з’явилася запізніла спроба спростування власного ж повідомлення, яке було видалено зі сторінки.


«Facebook-сторінка нашої політичної сили була використана для провокації проти нашої команди», – заявили у секретаріаті «ВО Батьківщина», що викликало масу насмішок та нову хвилю обурення у бік політсили.

Telegram Channel