Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

WOG відкриє свій супермаркет

Мережа автозаправних станцій WOG продовжує освоюватися в якості рітейлера

Компанія буде не тільки відкривати нові автозаправки і переформатувати старі, а й розвивати WOG MARKET і WOG CAFÉ за межами заправних комплексів. Про це заявила керівник напрямку WOG MARKET Ірина Хорунжикевіч, повідомляє прес-служба компанії, передає УНН.



Компанія буде не тільки відкривати нові автозаправки і переформатувати старі, а й розвивати WOG MARKET і WOG CAFÉ за межами заправних комплексів.



Так, мережа автозаправних станцій WOG є рітейлером з розгалуженою мережею магазинів. На сьогодні працює 363 WOG MARKET. Також, було відкрито сім окремих кафе під власним брендом WOG CAFÉ в Києві і Львові, 14 кафе в поїздах "Інтерсіті". А найближчим часом в Києві на Теремках з'явиться окремий маркет WOG, без заправки.


Причиною розвитку власного рітейлу є поступове зниження маржинальності бензинового бізнесу і зростання популярності електромобілів.


"З часом буде зменшуватися частка продажів нафтопродуктів, оскільки щороку зростає ринок електрокарів, і врешті-решт основним джерелом доходу у мереж АЗК може стати саме магазин. Концептуально ми ставимо перед собою завдання змінити сприйняття нашим клієнтом магазину при АЗК так, щоб він став для нього магазином запланованої покупки", - пояснює І.Хорунжикевіч.


Варто також відзначити, що за шість місяців 2017 року, середній чек магазину виріс на 4%, товарообіг в штуках - на 20%, а в гривнях - на 28% з урахуванням інфляції. Також, щодня 65% клієнтів WOG крім палива купують товари в магазині при АЗК.

Telegram Channel