Курси НБУ $ 39.52 € 42.36
Альфа-Банк та Укрсоцбанк — різні, і в цьому наша перевага

Волинь-нова

Альфа-Банк та Укрсоцбанк — різні, і в цьому наша перевага

Адже, доповнюючи один одного, ми можемо запропонувати вдвічі більше

Банківська система України пережила одну з наймасштабніших криз, у результаті якої кількість фінансових установ скоротилася майже вдвічі. Ті ж, які залишися на ринку, стали ще надійнішими і готові розвиватися. Що нині пропонують банки клієнтам, ми запитали в Олега Лешка — керівника департаменту роздрібних продажів Західного регіону Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку


 


Марія КРАЙНИК


 


—Ваші банки — приклад того, що криза — це не тільки проблеми, а й можливості. Коли ринок переживав далеко не най-
кращі часи, ваш акціонер — люксембурзький ABH Holdings S. A. — оголосив про угоду з італійською UnіCredit Group. Що на практиці означає таке розширення бізнесу?



Для компаній ми розробили технологічне рішення, яке дає можливість повністю автоматизувати процес виплати зарплат.



— Справді, ABH Holdings S. A. неодноразово заявляв, що Україна є однією з ключових країн присутності й акціонери зацікавлені у розвиткові бізнесу тут. Саме тому ми стали учасником безпрецедентної на наших теренах угоди, яка дала змогу Альфа–Банку та Укрсоцбанку розпочати активну співпрацю. При цьому надійність обох фінустанов суттєво підвищилася, адже UniCredit стала акціонером ABH Holdings S. A. Угода означає, що тепер клієнти можуть користуватися перевагами одразу великих банків, а гарантами стабільності виступають дві потужні міжнародні банківські групи.
— Щодо переваг. Зараз ваші банки перебувають у процесі інтеграції. Що вже вдалося зробити для клієнтів?
— Наші банки різні, і в цьому наш основний плюс. Адже, доповнюючи один одного, ми можемо запропонувати клієнтам удвічі більше. Перевагою Альфа-Банку є інноваційність та технологічність, Укрсоцбанку — традиційний, можна навіть сказати, сімейний банкінг, де багато уваги приділяється побудові довготривалих відносин. Разом ми — успішний тандем, який неодноразово виборював лідерські позиції в різноманітних рейтингах.
Ми уніфікували тарифи на зняття готівки. Тепер нашим клієнтам доступна одна з найбільших мереж банкоматів для зняття коштів без комісії. Так само вони можуть здійснювати перекази онлайн між рахунками у двох банках. А картки Альфа-Банку без проблем можна поповнити готівкою у терміналі Укрсоцбанку і навпаки.
— А які нові продукти пропонують ваші фінустанови зараз?
— Мета інтеграції — поєднати найкраще, що є в обох банках, і зробити послуги максимально доступними. Зараз не важливо, у яке відділення Альфа–банку чи Укрсоцбанку прийде клієнт, щоб оформити картку чи відкрити депозит. На базі об’єднаної фінустанови вам запропонують найвигідніший продукт, щоб ви залишалися з нами надовго і відчували переваги нашої інтеграції.
— Можете назвати приклади таких продуктів?
— Альфа–Банк завжди був сильним у кредитуванні. Тепер же комфортні та вигідні продукти доступні і клієнтам Укрсоцбанку. Зараз, наприклад, у будь–якому відділенні обох банків можна оформити кредит готівкою. Ми можемо запропонувати клієнтам до 300 000 гривень на термін до 48 місяців. При цьому кожному пропонуємо комфортні саме для нього умови.
До того ж у нас зараз є унікальний на ринку продукт — кредитна картка з миттєвою розстрочкою. Вона задовільняє одразу дві потреби. По–перше, кошти завжди під рукою і платить клієнт тільки тоді, коли користується кредитом. По–друге, за великі покупки можна розрахуватися карткою, а потім розбити суму на кілька платежів на термін до
12 місяців. І на відміну від класичної програми, для оформлення розстрочки під 0,01% річних не треба ніяких документів. Достатньо просто надіслати банку SMS протягом 2 тижнів з моменту здійснення покупки.
— А що об’єднана фінустанова готова запропонувати бізнесу в нашому регіоні?
— Насамперед — надійного фінансового партнера. Обидва наші банки навіть під час кризи повністю виконували взяті на себе обов’язки. Тому, обираючи нас, компанія на 100% може бути певна, що умов договору буде дотримано.
Бізнес завжди може розраховувати на конкурентні продукти та якісний сервіс. Як приклад хочу навести наші зарплатні проекти — зразок того, як універсальний банк покриває потреби всіх своїх клієнтів — і компаній, і фізичних осіб.
Для компаній ми розробили технологічне рішення, яке дає можливість повністю автоматизувати процес виплати зарплат. Крім цього, до клієнтів ми підходимо індивідуально і розробляємо програму під потреби.
А серед переваг для власників зарплатних карток — дуже гнучка система тарифів. Щоб безкоштовно користуватися карткою рівня Platinum, достатньо здійснити всього 12 покупок на місяць. Крім цього, до послуг наших клієнтів один із найкращих інтернет- і мобільних банкінгів, що дає змогу більшість операцій виконувати віддалено у режимі 24/7. Ну і, звісно, власники зарплатних карток завжди можуть розраховувати на якісний сервіс 40 відділень та 119 банкоматів Альфа–Банку та Укрсоцбанку у нашому регіоні.


 

Telegram Channel