Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

ДОВІРЯЙ, АЛЕ ПЕРЕВІРЯЙ

Другий рік вчаться у Любомльському професійному ліцеї 19-річний Олег Д. з Ковельського району і його ровесник Анатолій Г., родом з Любешівського району...

Другий рік вчаться у Любомльському професійному ліцеї 19-річний Олег Д. з Ковельського району і його ровесник Анатолій Г., родом з Любешівського району.
Хлопці обрали модну професію кухар-бармен. Разом жили в одній кімнаті. Анатолій ще й підзаробляв у барах, адже планував невдовзі одружуватися. Зароблені кошти складав у кімнаті, під матрацом. Там тримав і свої документи. Одного дня юнак виявив свою схованку порожньою — 395 гривень зникло. Звернувся до міліції.
Правоохоронці невдовзі встановили, що обікрав потерпілого друг по навчанню і по помешканню. Захопивши чужі гроші, Олег того ж дня разом зі своєю подругою майнув до Ковеля. Там і, вважай, прогуляв всі гроші. А документи — посвідчення мешканця чорнобильської зони, студентський квиток — викинув у туалет... До речі, згодом його примусили їх звідти й діставати.
За фактом крадіжки порушено кримінальну справу за статтею 185 ч.1 Кримінального кодексу України. Вона передбачає покарання у вигляді виправних робіт до двох років, або позбавлення волі на три роки чи штраф в розмірі 50 неоподаткованих мінімумів.
Олександр ХОМЕНЧУК.
Telegram Channel