Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

НА ЩАСТЯ, ПОСТРІЛ НЕ СТАВ ФАТАЛЬНИМ

Минулої неділі близько дев’ятнадцятої години з вогнепальними пораненнями у голову у Горохівську центральну районну лікарню були доставлені жителі села Новосілки цього району 24-літній Василь С. та 20-літній Володимир Д. ...

Минулої неділі близько дев’ятнадцятої години з вогнепальними пораненнями у голову у Горохівську центральну районну лікарню були доставлені жителі села Новосілки цього району 24-літній Василь С. та 20-літній Володимир Д.
Встановлено, що поранення вони отримали через необережне поводження з мисливською рушницею мешканця Новосілок Івана А.
Як повідомив у цьому зв’язку начальник Горохівського райвідділу внутрішніх справ підполковник міліції Василь Гречух, усі “фігуранти” тієї події були на полюванні і начебто однією компанією. Постріл пролунав з рушниці Івана А., котрий, забувши зброю розрядити, нібито узявся від’єднати приклад від ствола. На щастя, усе обійшлося без тяжких наслідків. “Там нема про що писати, — сказав у цьому зв’язку Василь Гречух. — Якась дробина під шкіру тому і тому влізла, от і все. Потерпілі пішли вже з лікарні додому. Претензій вони ні до кого не мають”.
Оскільки вирішувати, є чи нема про що писати, завжди було прерогативою редакції, я зателефонував і до травматологічного відділення центральної районної лікарні. Від однієї з медсестер довідався, що справді “чогось страшного нема. Але поранених не виписано, вони перебувають на лікуванні і будуть тут ще протягом кількох днів”. І хіба цей випадок не повчальний для інших?
Петро БОЯРЧУК.
Telegram Channel