Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

ЯК НІМЕЦЬ ЗАГУБИВ... МІКРОАВТОБУС

Небувалий випадок трапився у Ковелі. До чергової частини міськрайвідділу внутрішніх справ звернувся 35-річний колишній наш співвітчизник Віталій Н., який нині є громадянином Німеччини...

Небувалий випадок трапився у Ковелі. До чергової частини міськрайвідділу внутрішніх справ звернувся 35-річний колишній наш співвітчизник Віталій Н., який нині є громадянином Німеччини.
Спочатку він пояснив, що вночі у нього хтось викрав мікроавтобус “Мітцубісі”, 1995 року випуску. Коли правоохоронці почали з’ясовувати деякі подробиці, “новий” німець плутано розповів, як повертався з Полтавської області, де народився, як підібрав по дорозі свою землячку та “просиджував” гроші по ковельських барах і злачних місцях.
За три хмільних дні, проведених у місті залізничників, “зелений змій” настільки загіпнотизував молодого чоловіка, що він забув, де і кому віддав ключі від свого мікроавтобуса. Оперативники без особливих труднощів за годину відшукали “бус” з німецькими номерами на подвір’ї багатоповерхового житлового будинку в мікрорайоні машинобудівників.
Ярослав ГАВРИЛЮК.
Telegram Channel