Курси НБУ $ 39.78 € 42.31

ОДЕРЖИМІСТЬ: ВОНИ НЕ ВМІЮТЬ СИДІТИ БЕЗ ДІЛА

До Міжнародного дня інвалідів Луцьке міське управління праці і соціального захисту населення приурочило виставку художніх робіт людей з обмеженими можливостями...

До Міжнародного дня інвалідів Луцьке міське управління праці і соціального захисту населення приурочило виставку художніх робіт людей з обмеженими можливостями.
Вишивки, писанки, іграшки з пап’є-маше, композиції з бісеру, вироби з лози представили діти і дорослі з міського центру «Надія», асоціації «Особлива дитина», геріатричного пансіонату, обласної організації УТОГ, інших громадських організацій. Обділеним здоров’ям талановитим дітям керівник Волинського представництва Скандинавської дитячої місії Людмила Лонюк вручила чудові рюкзачки.
На урочистості, що відбулася в обласному музично-драматичному театрі, перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук вручив групі людей з особливими потребами, які активно займаються громадською роботою, подяки міського голови і приємні додатки до них у конвертах. Учасники художньої самодіяльності порадували присутніх концертом.
Telegram Channel