Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

ЧЕТВЕРТІ ПОХОРОНИ В ОДНІЙ ХАТІ

Того вівторка шестикласниця Оксана Свіржевська з села Заліси Ратнівського району, повернувшись зі школи, заходилась допомагати своїй матері по господарству...

Того вівторка шестикласниця Оксана Свіржевська з села Заліси Ратнівського району, повернувшись зі школи, заходилась допомагати своїй матері по господарству.
Але в якийсь момент, йдучи подвір’ям, вкритим льодом, послизнулась і впала. В результаті отримала травми. Але мати, думаючи, що все пройде й без втручання медиків, звертатись за допомогою до лікарів не поспішала. Дочка наступного дня, накульгуючи, ще навіть пішла до школи. Але, як виявилося, була вона там востаннє...
Коли Оксанина мати звернулась до завідуючого фельдшерсько-акушерським пунктом Олега Пасюка, то він, оглянувши хвору, сказав, що треба негайно завезти її в лікарню. І побіг , щоб викликати “швидку допомогу”. Але допомога лікарів уже не знадобилась. Через кілька хвилин Оксани не стало... Втім, як засвідчили висновки судмедекспертизи, вона померла не від забійних ран, а від... тяжкого захворювання головного мозку, про яке ніхто й не підозрював.
До речі, це вже четверта жахлива трагедія протягом року, яка випала на долю сім’ї Анастасії Свіржевської. Не так давно вона хоронила свою матір, батька і ще молодого чоловіка. І ось не стало дочки. Тепер лишилась з єдиним сином —восьмикласником Анатолієм.
Іван КАПІТУЛА.
Telegram Channel