Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Луцьку в ліфті насмерть розчавило дівчину (оновлено)

Волинь-нова

У Луцьку в ліфті насмерть розчавило дівчину (оновлено)

Трагедія сталася 12 вересня увечері

Подію прокоментував у "Фейсбуці" депутат Ігор Поліщук.



Ліфт нещодавно пройшов капремонт, який виконувало ТОВ "Волиньліфт".



"Вчора ввечері сталась жахлива трагедія: за адресою пр. Молоді,14 внаслідок несправності ліфта загинула молода дівчина. Ліфт нещодавно пройшов капремонт, який виконувало ТОВ "Волиньліфт". "Волиньліфт" - приватна компанія, яка обслуговує ліфти в м.Луцьку ще з 90-х років. Вказаний ліфт також перебував на обслуговуванні в цієї компанії. За попередньою інформацією, працівник ТОВ "Волиньліфт" увімкнув ліфт без висновку експерта, який є обов'язковим після капремонту. Причини несправності ліфта встановить експертиза в м. Києві. Відкрито кримінальне провадження", - йдеться у повідомленні.


На даний момент скликають нараду для вирішення питання щодо проведення позапланової перевірки ліфтів в житлових будинках міста.


За повідомленням сектору комунікації поліції Волинської області, загиблій - 28 років. Трагедія трапилася близько 20 години. У зв’язку із технічною несправністю 28-річну місцеву жительку затиснуло між кабіною та шахтою ліфта, внаслідок чого жінка загинула.


За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 367 (службову недбалість) Кримінального кодексу України.


Санкція статті передбачає, зокрема, від двох до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.


 


 

Telegram Channel