Курси НБУ $ 39.57 € 42.16

Злодії поцупили смарт-годинник, не розуміючи, що це

Жертва крадіжки, жителька Дніпра, розповіла правоохоронцям, що пристрій, який вкрали із її квартири, має GPS-навігатор та показує, що годинник перебуває на Дрогобицькій вулиці обласного центру

Поліцейські разом із заявницею вирушили за визначеними координатами. За допомогою функції зворотнього зв'язку жінка зателефонувала на пристрій, непомітно для ймовірного злодія, інспектори патрульної поліції могли чути все, що відбувається довкола. Підійшовши до місця, де був годинник, правоохоронці звернули увагу на 2 невідомих.



Один із поліцейських заговорив до незнайомців, а інший неподалік переконався, що чує біля невідомих голос саме свого напарника.



Один із поліцейських заговорив до них, а інший неподалік переконався, що чує біля невідомих голос саме свого напарника. Тож очевидно, що річ була в одного з чоловіків. Під час поверхневої перевірки в одного з них виявили зниклий годинник, інформує патрульна поліція України у Facebook.


Заявниця підтвердила, що виявлена річ належить їй. Також жінка повідомила, що велосипед, який перебував поряд із чоловіком є власністю її сусідки. Прибула сусідка підтвердила ці слова. Ймовірного крадія затримали та викликали слідчо-оперативну групу Самарського відділку поліції. За попередньою інформацією, затриманий вже був засуджений за крадіжки.


 

Telegram Channel