Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

У Маневичах злапали продавців «наркоти»

Двоє зловмисників «працювали» вже тривалий час


Припинено незаконну діяльність двох місцевих мешканців 1973 та 1980 років народження, які протягом тривалого часу збували в районному центрі та інших населенних пунктах наркотичні засоби та сильнодіючі лікарські препарати.



За результатами проведених на території Маневицького району оперативних заходів та слідчих дій оперативними працівниками Управління протидії наркозлочинності ГУНП у Волинській області, за участі працівників Маневицького ВП, за процесуального керівництва місцевої прокуратури припинено незаконну діяльність двох місцевих мешканців 1973 та 1980 років народження, які протягом тривалого часу збували в районному центрі та інших населенних пунктах наркотичні засоби та сильнодіючі лікарські препарати, повідомляє Поліція Волині.


В ході документування злочинної діяльності наркоділків, було задокументовано шість фактів незаконного збуту, зокрема, особливо небезпечного наркотичного засобу «опій ацетильований», н.з. «бупренорфін» та сильодіючого лікарського засобу «Сонат». При проведенні обшуків за місцем проживання цих осіб було додатково вилучено наркотичні засоби, речовини та предмети що свідчать про виготовлення та зберігання наркотичних засобів, а також грошові кошти здобуті від незаконної діяльності. До ЄРДР внесено відомості за ст. 307 ч.2 КК України, підозрюваних затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Telegram Channel