Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

ДО ПОЛОГОВОГО БУДИНКУ ХТОСЬ ПІДКИНУВ НЕМОВЛЯ

Близько опівночі у Ковелі біля санпропускника гінекологічного відділення пологового будинку невідома особа залишила у поліетиленовому пакеті новонароджену дівчинку...

Близько опівночі у Ковелі біля санпропускника гінекологічного відділення пологового будинку невідома особа залишила у поліетиленовому пакеті новонароджену дівчинку.
Немовля цілком випадково виявила чергова бригада «швидкої допомоги», яка у такий пізній час доставила на лікування одну хвору жінку. Працівники пологового будинку стверджують, що за півгодини до приїзду їх колег тут зупинявся легковий автомобіль, причому без включених фар. Цілком ймовірно, що саме ним привезли дитину.
Як повідомив кореспонденту «Волині» головний лікар Ковельського пологового будинку Микола Легеза, дівчинка не має фізіологічних відхилень і знаходиться зараз у дитячому міжрегіональному відділенні інтенсивної терапії. Стан її — задовільний. Працівники міліції тим часом розшукують матір дитини. Останній раз у місті залізничників кинуте матір’ю немовля знайшли чотири роки тому в під’їзді одного з житлових будинків на вулиці Театральній. Зловмисницю тоді так і не вдалося встановити.
Ярослав ГАВРИЛЮК.
Telegram Channel