Курси НБУ $ 39.57 € 42.12

ПІШОВ З ДОМУ І НЕ ПОВЕРНУВСЯ

У чергову частину Ратнівського райвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення про те, що в меліоративному каналі неподалік села Прохід виявлено труп якогось ще молодого чоловіка...

У чергову частину Ратнівського райвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення про те, що в меліоративному каналі неподалік села Прохід виявлено труп якогось ще молодого чоловіка.
Слідчо-оперативна група працівників міліції і прокуратури району, яка виїжджала на місце події, встановила, що це — місцевий мешканець тридцятивосьмирічний Василь С.
Його знали у селі як людину, котра зловживала алкоголем. Часом допивався до «білої гарячки». А одного дня, після чергового запою, кудись пішов і додому не повернувся. Його батьки і брати забили тривогу. Тиждень розшукували, але безрезультатно, аж поки один з мешканців села, який возив гній на поле, не побачив вже мертвого Василя у меліоративному каналі.
Як повідомив слідчий прокуратури району Анатолій Семенюк, слідів насильницької смерті не виявлено. За висновками судмедекспертизи, причиною смерті стало утоплення. Наразі за даним фактом проводиться перевірка.
Іван КАПІТУЛА.
Telegram Channel