Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

ДВІ ЦИГАРКИ — ДВІ ТРАГЕДІЇ

Після третьої години ночі на пункт оперативного зв’язку Ківерцівської ППЧ-10 надійшло повідомлення про те, що в селі Омельне — пожежа...

Після третьої години ночі на пункт оперативного зв’язку Ківерцівської ППЧ-10 надійшло повідомлення про те, що в селі Омельне — пожежа. Першими на місце лиха прибули чергові наряди місцевої пожежної охорони з Колок і Журавич, відразу за ними —- вогнеборці з райцентру.
Як розповів начальник Ківерцівської ППЧ-10 капітан внутрішньої служби Олександр Мельничук, горів дерев’яний будинок місцевого мешканця Павла К. Спільними зусиллями пожежним вдалось приборкати полум’я. Та не вдалося врятувати життя хазяїна помешкання — 73-річного пенсіонера, який, за попередніми висновками, заснув у ліжку з цигаркою.
Цієї ж ночі, шостого грудня, пожежа трапилась і в селищі Маневичі. Вона теж мала фатальний наслідок. Після того, як черговий підрозділ районної СДПЧ-13 загасив вогонь, у кімнаті біля дивана виявили труп 51-річного господаря Віктора Л., який отруївся чадним газом. Висновки експертів свідчать, що і ця трагедія трапилась через куріння чоловіка в ліжку.
З початку нинішнього року під час 732 пожеж, що зафіксовані в області, загинуло 48 чоловік.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel