Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

ЗВЕЛА ІЗ СВІТУ ГОРІЛКА?

Трагічно обірвалося життя 48-річного мешканця Ратного Сергія Б. Його вже мертвим побачили у меліоративному каналі неподалік мікрорайону селища учні, котрі йшли до школи...

Трагічно обірвалося життя 48-річного мешканця Ратного Сергія Б. Його вже мертвим побачили у меліоративному каналі неподалік мікрорайону селища учні, котрі йшли до школи. Вони й повідомили про це в чергову частину райвідділу внутрішніх справ.
Слідчо-оперативна група, яка побувала на місці події, слідів насильницької смерті не виявила. Висновки судмедекспертизи засвідчили, що чоловік втопився. А допомогла цьому ... горілка.
Як з’ясувалося, Сергій останнім часом добряче запив. Потім кудись зник. Кілька днів навіть не ночував удома. Дружина з сином де тільки не шукали його. Та все марно. Була, до речі, й біля меліоративного каналу, проте, очевидно, до того місця, де чоловік втопився, не дійшла.
Відомо, що це вже втретє оковита потягнула Сергія в цей меліоративний канал. У перших двох випадках йому щастило — траплялися випадкові перехожі і витягували з водяного полону. Останній же виявився фатальним....
Іван КАПІТУЛА.
Telegram Channel