Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ГОЛОВНИЙ ПРИЗ — АВТОМОБІЛЬ

Із банкрута — до одного із кращих споріднених заводів України. Такий шлях пройшло за чотири роки Іваничівське приватне підприємство «Європацукор»...

Із банкрута — до одного із кращих споріднених заводів України. Такий шлях пройшло за чотири роки Іваничівське приватне підприємство «Європацукор». Його власник Сергій Ковальчук вклав чималі кошти в оновлення і модернізацію виробництва. Завдяки цьому, а також організації заготівлі буряків, тут їх переробка за цей час із 40 тисяч тонн зросла більш як уп’ятеро.
Вдалим виявився для заводчан і нинішній сезон, на переробку надійшло 262 тисячі тонн буряків — найбільше за всю 48-річну історію «первістка» цукрової промисловості Волині. По заготівлі цукросировини завод випередив давніх лідерів із Гнідави, Горохова та Володимира-Волинського.
Певною мірою цьому сприяло те, що підприємство має сто прийомних пунктів як на Волині, так і в сусідніх Львівській, Рівненській областях. Позитивну роль відіграла й лотерея серед здавачів буряків. Розігрувався 101 приз, в тому числі — холодильники, пральні машини, телевізори. Головний приз — автомобіль ВАЗ 210930 припав на товарно-транспортну накладну бурякоздавача С. із села Лемешів Горохівського району.
В’ячеслав СТРИЙ.
Telegram Channel