Курси НБУ $ 39.72 € 42.81

ПРИСТРАСТІ ДОВКОЛА СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ

У неділю відразу після богослужіння кипіли пристрасті у селі Поворськ Ковельського району...

У неділю відразу після богослужіння кипіли пристрасті у селі Поворськ Ковельського району. До Будинку культури на загальні збори зійшлися селяни, аби висловити своє невдоволення діями багаторічного сільського голови Анатолія Новарчука. У виступах люди говорили про те, що під час виборів він дискредитував себе. Втім, критика звучала поза очі, бо Анатолій Павлович та його безпосереднє оточення на збори не прийшли.
Напередодні депутати Поворської сільської ради виступили з ініціативою відправити Анатолія Новарчука у відставку, але для скликання сесії та прийняття рішення забракло лише одного підпису. Селяни розкритикували пасивність своїх обранців та одноголосно підтримали пропозицію провести на території сільської ради референдум щодо недовіри Анатолію Новарчуку. Як заявив присутній на зборах депутат Ковельської районної ради і водночас один із лідерів місцевого відділення Комітету національного порятунку Леонід Бірук, депутати всіх рівнів мають відстоювати та підтримувати волевиявлення громадян, а не бути “кишеньковими”.
Як не дивно, але районне керівництво в дану ситуацію не втрутилося, фактично залишивши сільського голову наодинці з його “проблемами”.
Ярослав ГАВРИЛЮК.
Telegram Channel