Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

АТО: бойовики обстріляли з мінометів калібру 82 міліметри будинки мешканців Мар’їнки (Відео)

Учора незаконні проросійські збройні формування 13 разів порушили перемир’я

Як повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook, вчора після 18 години проросійські бойовики активізували обстріли наших позицій на Приморському і Донецькому напрямках. 



У відповідь військовослужбовці сил АТО 11 разів відкривали вогонь по позиціях бойовиків.



Так, увечері ворог застосовував великокаліберний кулемет на підступах до Авдіївки та Майорська. А під гранатометний вогонь противника потрапили наші опорні пункти біля Жованки та шахти Бутівка. 
На Приморському напрямку загарбники з великокаліберних кулеметів били по захисниках Водяного і Талаківки. А близько 21 години найманці випустили 5 мін калібру 82 міліметри поблизу Лебединського. 
Також ввечері, вкотре цинічно демонструючи зневагу як до мирних домовленостей, так і до цивільного населення регіону, бойовики обстріляли з мінометів калібру 82 міліметри будинки мешканців Мар’їнки. На щастя, постраждалих серед місцевих немає.
Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 13 разів порушили перемир’я. У відповідь військовослужбовці сил АТО 11 разів відкривали вогонь. Втрат серед наших захисників немає – https://www.youtube.com/watch?v=pXs4Roko9tg&feature=youtu.be :


Telegram Channel